Vårrengjøring, bokryggpoesi & verdens søteste pus

vårblomster

Dette er helga vi gjør i stand til vår og sommer for fullt her i Lillogata! Vi har tatt vårrengjøringa, inkludert en ekstremt sårt tiltrengt vindusvask. Pjuh. Men nå ble det lyst & fint, nå! Dessuten har vårblomstene kommet på bordet, og i morra står verandaen for tur. Sommerblomster, jordbærplanter og diverse andre vårvekster skal få friske opp den knøttlille luftegården vår her i tredje. Stas! Tiger skal dessuten snekre tregolv utpå der (grå betong er liksom ikke sånn kjempetrivelig i lengden), når bare sola titter fram litt mer. Åh, som jeg gleder meg til helgefrokoster i sola og boklesing i bikini!! Sommer, altså. Hjerte.

Ja, og så lagde jeg meg et lite bokryggdikt i kveld, da! Lenge siden sist:

bokryggpoesi20

Egalias døtre: pikekyss og djevelkake
– mamma forsøkte

Og som om dere ikke visste det fra før; vi har verdens søteste pus. Sånn er det bare. Hun fikk seg forresten ny klatre- og kloreleke i dag, til stor begeistring! Bilder kommer. Enten dere vil eller ei. Hehe.

Lillyfineste

God maihelg, fine dere!

 

16 Thoughts on “Vårrengjøring, bokryggpoesi & verdens søteste pus

 1. Flinkiser! Vindusvask er så pyton, haha, uff så slit :p Men så herlig når det er gjort. Kjempesøt pus og koselige bilder :)

 2. Åh fine pusen, åh kule diktet! Å herriguuuuuuuud jeg er så misunnelig på dere som har veranda. Hadde jeg hatt det hadde jeg ikke gjort annet enn å sitte ute når jeg er hjemme. Mmmm<3 Nyt!

 3. Så flinke dere er som har vårrengjøring! Vindusvask er noe herk, men det er så utrolig flott å få vekk skjolder av støv og saltvann. Jeg bor jo såpass nært sjøen at jeg faktisk får salt på rutene. Resten av huset skulle hatt en skikkelig runde, men utholdenheten er ikke helt den beste om dagen. ;) Blir kjekt med behagelige planker på verandaen heller enn mur! :)

 4. Det lysbretter er “my cup of tea”, very nice! Så flinke dere er da, her skulle vinduene vært tatt også,men siden jeg bor i terrasseblokk og naboen over ikke har spylt altanen til sesongen ennå så har jeg en god unnskyldning for at de ikke er tatt! Får vel gjøre utearealet klart til utesesongen jeg også etter hvert. Vi går heldigvis en herlig tid i møte. Pusen deres er verdens søteste bortsett fra min egen lille Pia-pus da. Ha en strålende dag:)

 5. Å, så koselig å gjøre vårarbeid sammen. Jeg gleder meg til å komme hjem,(har vært på hytta sammen med datter og barnebarn), for da skal jeg beise terassegolv og rydde i hagen. Ha en nydelig søndag!

 6. Hurra for vår og verandakos :-) Og for en utrolig søt pus!

 7. Grattis med ny kloreleke til Lilly!! SO cute! Ja takk til flere bilder!!!

  Fin bokryggpoesi (som alltid) og fine blomster og fine UGLER (jeg ELSKER ugler) og helt sikkert veldig fint utblikk på verden med nyvaskede vinduer :-)

  God søndag til deg, fine Karen!

 8. Nydelig pusekatt! Fin liten bokryggtekst også! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation