Trøstepremie?

I kveld hadde jeg alle gode intensjoner om å få skrevet om vakreste Urd. Men i likhet med Line – eller Gudinnen, som hun fra nå av kun referes til som – har jeg problemer med å få det til. Sånn blir det jo gjerne med bøker som beveger – man vil liksom gi dem rettferd, og det krever en skarp hjerne og ikke minst penn (les: Mac). Ingen av delene var visst særlig tilstedeværende i kveld, så da får dere heller en side fra diktsamlinga som plaster på såret så lenge. Og så kan vi jo håpe på at inspirasjonen blomstrer til helga. (Særlig.)

Advarsel: Jeg grein helt ærlig av dette diktet. Mutters alene og helt uten å være flau over det en gang.

urd-dikt

11 Thoughts on “Trøstepremie?

 1. Åh, det aller beste, fineste og tristeste diktet i hele samlingen, jo! Jeg var way beyond vakre tårer i ensomhet på det punktet i samlingen, og hulket høylytt. Dels fordi diktet var så bunnløst trist. Dels fordi det var så godt gjennomført litterært. Jeg har troen på at du får skrevet om Urd i dag, og likte det du nevnte i går. Skriv, kvinne, skriv! Gudinnen befaler.

 2. Fantastisk fint dikt! Takk for at du delte!

 3. Urd prøvde jeg ganske desperat å grabe på bokbloggbordet, klarte det dessverre ikke. Men det virker som om det er en bok jeg gladelig kan betale for.

  Og, helt på sidelinjen; hvilken magi har du brukt for å få til instagram slide-show?

 4. Vakkert!
  Jeg har det også sånn at jeg noen ganger sliter med å sette ord på hva jeg føler for vakre bøker, eller bøker som griper meg sterkt. Det er så mye lettere å skrive om det middelmådige eller det som er ok, og til og med godt. Kanskje vi er for lite vant med å sette ord på våre gode følelse, sånn generelt?
  Ønsker deg en fin helg!

 5. Kristine on 10/04/2013 at 05:55 said:

  Nydelig!!!
  Håper du føler deg bedre <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation