Saman

bokryggpoesi14

hundre år // et liv i isen // saman er ein mindre aleine

Jeg leste nettopp i Aftenposten at noen av mine bloggkolleger (ja, de rosa, ja) kan tjene opp mot 100.000,- i måneden på bloggen sin. Tenkte bare å forsikre dere om at det gjør ikke jeg, altså. Jeg tjener cirka null, faktisk. Men i stedet for penger gir bloggen meg så mye godhet. Og den kommer fra dere som leser den. Jeg føler jeg har fått gode, nye venner her inne, og jeg vil dere skal vite at jeg setter sånn pris på hver eneste en av dere. Jeg er heldig som har blitt kjent med så mange fascinerende, smarte, reflekterte og snille mennesker gjennom bloggingen min, og dere skal vite at jeg er utrolig stolt over å skrive noe dere fine folk der ute faktisk ønsker å lese. Jeg er takknemlig.

Ha en fin fredag!

16 Thoughts on “Saman

 1. God bokryggpoesi, og inspirerende ord :)

  God søndag til deg!

 2. Åå fine du!! Right back at you! <3

 3. Det var en fin poesi Karen:-) Det er veldig kjekt å drive med blogging og ha fokus på den kosen det er å lese bøker og formidle til andre opplevelsene en sitter igjen med etter siste side er lest. En utrolig fin gjeng med bloggere der ute og det er det kjekt å ha fokus på. Så får en heller klare seg uten de 100.000 pr mnd.
  Ha en super duper helg!

 4. God helg, takk for inspirerende ord! Til tider kan det være litt vanskelig å huske hvorfor man driver med dette, men det er jo så fint!

 5. Herlig, det er godt at det finnes slike blogger som din. Ha en fin fredag!

 6. Det var et fint bokryggpoesi.
  Syns i grunn det høres litt fishy ut om de tjener så mye på bloggen. Men hva vet vel jeg. Jeg har ikke tjent en krone så langt. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation