Retroanbefaling!

Her på bloggen kan du jo rett som det er finne anbefalinger av bøker, serier og musikk – ja, og så gode blogger jeg vil spre ordet om da. Men i dag slår jeg et lite slag for den nyåpna, nydelige butikken til venninne og kollega Sunniva, for mange kanskje mer kjent som Retropiken. Den heter Unionville, og ligger i Drammen.

sunniva_unionville (foto Hedi Raaen Oegema)

Hovedpersonen herself: Sunniva Ferrada

Hun har nemlig tatt med seg alle de utrolig kule designer- og vintagekjolene sine og flyttet dem inn i et lokale på Union brygge. Der har de fått selskap av en rekke secondhandartikler og ikke minst masse stilig interiør fra designmerker som Kähler og Lucie Kaas. For en retrofil frøken som meg er dette antakelig det nærmeste jeg kommer himmelen, ateist som jeg er.

unionville3

Unionville har åpent hver helg, på fredager fra 11 til 17 og på lørdager og søndager fra 12 til 16. Så da er det vel egentlig bare å hoppe på toget og ta seg en Drammenstur, vel? God helg!

unionville1

 

9 Thoughts on “Retroanbefaling!

  1. Ville bare si hei :) Liker bloggen din og gleder meg til å følge den :)

  2. “Bare hoppe på toget”? Nuvel. ;-)

  3. Tusen takk for flott omtale, Karen! Har hatt en horde av besøkende denne helgen, fantastisk!

    Vi ses i morgen :-)

  4. Done!
    Skulle på biblioteket i Drammen i dag og levere noen bøker, og du motiverte meg til å gå innom. Og vips, ny kjole til meg! Bra lørdag :)

  5. Det hadde vært noe! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation