Regntorsdag…

… trenger absolutt ikke være grå, trist & kjedelig!

Jeg har noen dager miniferie (les: avspasering) fra jobben, og har derfor puslet med sånne ting jeg ikke har hatt tid til ellers. Sånn innimellom slaraffenliv på sofaen med gode aviser og HBO-serier på Macen, altså. Man har da tross alt ferie.

Dermed er det nå endelig nye og friske, knall-lilla blomster i verandakassene, siden de søte vårblomstene som sto der før ikke helt overlevde ferieturen vår.. Fine!

Verandaglede!

Prosjekt nummer to har vært reparering & redesign av klær – uten symaskin, forøvrig. Da må man ha en viss tid. Og tålmodighet. Jeg er litt fiksert på blonder for tida (straffen for å være badass guttejente som liten, mens de andre hadde prinsesseperioden sin..), og driver og syr på blondedetaljer på enkle t-skjorter, syr om blondekjoler til skjørt og slikt. Dessuten kjøpte jeg meg en helt utrolig nydelig champagnefarga kjole fra Velouria Vintage, som trengte litt reparasjon før den kan tas i bruk. Siden den er fra søttitallet er akkurat det tilgivelig. Man får jo heller ikke en vakker selskapskjole for 200 kroner sånn til vanlig. (Kan legge ut bilde av den når den er ferdig om det er ønske om det, altså!)

Sara sydame ville vært sykelig sjalu…

Og som om dette ikke var nok, har jeg jammen rukket å være sosial med flotte frøken Ingjerd også. Veldig kjekt! Etter lunsj lurte Ingjerd meg med inn på Kremmerhuset, og der går det faktisk ikke an å være uten å kjøpe noe. Tenk. Så da ble det passende pynt til paret som drikker halvannen liter kaffe hver kveld:

Kaffekick!

Til slutt: Litt bokryggpoesi. (Lysten på mer? Se mange fine bidrag på Bokryggpoesi-sida på Facebook!)

Francis Meyers lidenskap
mannen som elsket Yngve
seksualitetens historie

8 Thoughts on “Regntorsdag…

 1. Liker redesignkreativiteten! :)
  Anbefaler å kjøpe deg en symaskin. Trenger ikke å være så fancy. Rett fram og sikksakk er det viktigste. Jeg har knotet litt med min gjennom tiden, helt til jeg fant ut at det er en sammenheng ml trådspenning og hvorfor den er teit. ;) Gleder meg til å se ferdige resultat!

  Selv jobber jeg i helga mens byen er full av folk og festivaler. Skulle gjerne vært på matfestivalen og en konsert, men denne gangen blir det rolig.

  Ha en fin helg og miniferie! :)

 2. Slike dagar er herlege!

 3. Ingunn on 08/02/2012 at 23:10 said:

  Nydelige blomster da:)) Og artig at du har begynt å sy, det hadde jeg ikke trodd;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation