6 Thoughts on “Maddam-innlegg: Fråflyttarkvinnene

  1. Diktet var forresten veldig fint. Det er jeg enig i! :)

  2. Jeg tror forresten at “hjem” er en følelse du får når du får noe eget – noe som virkelig føles som ditt. Det hjelper jo selvfølgelig med omgivelsene og at man føler at man faktisk er en del av et “lite” samfunn også, men det er liksom en del av pakken når du får et hjem. Jeg har aldri hatt et ønske om å flytte tilbake til opprinnelsessted, så kanskje var det lettere for meg å gi slipp på det gamle hjemmet? Uansett skjedde det en forandring da det ble flyttet inn i en nykjøpt leilighet som skulle være mitt hjem – da ble “hæm på Tustna” til “hæm åt na mamma”.

    :)

  3. Veldig fin tekst, Karen! Kjenner meg igjen. Tenker mye på hvor vi ender opp til slutt om dagen. Hjertet hører liksom hjemme både i Oslo og blant kornåkrene i Løten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation