Hurra for meg og takk til deg

2015-09-27 18.40.32

31 år i dag. Hurra for meg!

Men aller mest hurra for deg som har holdt meg med selskap de siste ett og et halvt av disse åra. Takk for at du alltid er der. For at du er så utrolig snill og omtenksom. For at du tenker på andre først, uansett. Takk for at du vet akkurat hva slags musikk jeg vil like og for at du takler det når jeg ikke takler verden helt. Takk for at du baker og rydder. Koser og gir komplimenter. Takk for at du stoler hundre prosent på meg og jeg vet jeg kan gjøre det samme. Takk for at du alltid vil ligge inntil meg hele natta. For at du kan å lage teen min akkurat slik jeg liker den best og lager verdens beste veggispizza. Takk for smilet og latteren din.

2015-09-26 20.44.20

Takk for at du vil være min.

 

6 Thoughts on “Hurra for meg og takk til deg

  1. Gratulerer med dagen som var!

    – Og så rørt jeg ble av din kjærlighetserklæring… Dere er veldig heldige som har funnet hverandre :-)

  2. Gratulerer med dagen!!

  3. Hipp hurra for deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation