Herlig Halloween

Okei, så ukas fredagspoesi utgikk til fordel for Halloween. Nærmere bestemt fordi jeg var litt opptatt med å arrangere først barne-Halloween og så voksen-Halloween. Ble veldig bra, da! Yours truly og min bedre halvdel så forøvrig slik ut på gårsdagens voksenfest:

2014-11-01 19.44.31-1

Bonden som skjøt hunden Tønes & Alex Vause, der altså.

Og så lagde jeg disse…

2014-11-01 13.44.07

Hodeskallen fra Bloomingville fikk også litt Halloween-pynt etter at alle ungene (tilhørende storebrødre og venner) hadde fått herje litt med alt godteriet:

2014-11-01 15.07.10Gjorde du noe morsomt på Halloween, eller syns du det er en tåpelig importert amerikansk tulleting (noe det jo forsåvidt er, altså)? Do tell!

 

6 Thoughts on “Herlig Halloween

  1. Kristine on 11/06/2014 at 05:41 said:

    Flyttedag! Jeg tilbrakte kvelden i kaotisk hus med MASSE pappesker, to gærne hunder, millionvis av barn (jeg overdriver bare litt, vi har flytta til suburbia og her tar det helt av) på døra.
    Jeg sa, omtrent ti tusen ganger: “Dette er jo akkurat som på TV!” Det var min Halloween… Jeg liker kostymene deres!!!

  2. Haha, jeg er nok litt mer i “halloween er bare tull”-gata. Men har ingenting mot at folk liker å kle seg ut altså, synes bare det å gå på dører for å tigge godteri er litt tåpelig.

  3. Haha! Vil du høre hva vi gjorde? Da guttene skulle legges låste vi døra, slo av alle lys og gikk opp i andreetasjen. Etter guttene var badet og lagt, lå K og jeg på senga og så “Whose line is it anyway”-klipp på youtube fram til klokka var ni. :D Bra dere er litt mer ungdommelige enn oss. ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation