Blogg? Jeg? Ja!

Plutselig bare bestemte jeg meg.

Ja, jeg skal begynne å blogge. Og jeg skal tørre å skrive, mene, fronte og dele.

Jeg håper du vil følge meg, kommentere og ikke minst like det du leser. Det blir nok ikke mye give-aways og DIY, men kanskje et boktips eller fem, og en tekst som gir deg en god følelse.

Kos deg! Det kommer i alle fall jeg til å gjøre.

 

Bøker å lese. Helt tilfeldig valgt, selvsagt.

2 Thoughts on “Blogg? Jeg? Ja!

  1. lillian golmen on 06/29/2012 at 13:23 said:

    Du skriver jo kjempebra! Og for en golming som aldri har ramla i krabbetjønna (som jeg kan huske), er det veldig artig og fint å lese om dine opplevelser! Den norsklærerinna di skulle fått fyken! Det blir vel en roman på deg også etterhvert skal du se! Masse utropstegn her nå, men jeg ble så begeistret!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation