God bokdag! Og nå er lista klar!

Hipp hurra for verdens bokdag!

Jeg feirer med en aldri så liten bokryggpoesi, og med den gode nyheten om at jeg har samlet alle de fantastiske bidragene deres til bøker av og om kvinner som alle menn burde lese-lista. Den kan dere finne som en egen side rett under headeren min – inn & se! Lista vil bli kontinuelig oppdatert etterhvert som nye bidrag kommer til, og om ikke lenge trekker jeg også vinnerne av bokgavene jeg lovte som takk for innsatsen.

Og nå; poesi fra flinke damer:

bokryggpoesi19

jo fortere jeg går, jo mindre er jeg // hvis jeg forsvinner, ser du meg da? // hysj

 

22 Thoughts on “God bokdag! Og nå er lista klar!

 1. “Lista vil bli kontinuelig oppdatert etterhvert som nye bidrag kommer til” Puh! Eg blei litt skuffa då eg såg at eg ikkje hadde rekke å bidra, men då er det framleis håp om at eg kan få lagt til mine, etterkvart som eg blir ferdig med å tenke.

 2. Jeg skal snarest gå og titte på deres uoffisielle kvinnekanon! Flinke dere er! Fantastisk bokryggpoesi, kunne absolutt ha blitt funnet i boka med samme tittel.

 3. I like it!
  Min liste over bøker jeg MÅ lese har blitt milelang etter at jeg fant bloggen din. Og nå eksploderte den nesten… Luksusproblemer ;-) TAKK!

 4. Så fint!
  (Boken til Skomsvold er en av mine favoritter, den er så fin!) :-)

 5. Så flott at dette supre initiativet har resultert i en lang og fin liste som dette!

 6. Liker poesien!

 7. Av en eller annen grunn får jeg ikke fram lista di. Sikkert en eller annen bloggfeil hos meg, da jeg også har mistet oversikten over følgere..

 8. Herlig poesi,Karen:)

 9. Godt sammensatte boktitler- og godt sammensatt liste!
  Har akkurat lagt ut mine bokanbefalinger til menn, så kan du få tre nye titler på lista ;o)
  Likte dette prosjektet, som fikk meg til å ta en kikk i bokhylla med et litt annet blikk..

 10. Nydelig poesi :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation