Glimt fra flyttebobla

Livet mitt den siste tida har stort sett bestått av innflytting, innredning og inn- og utvasking, iblandet masse politikk og forberedelser til høstens valgkamp. Ja, og så har jeg jo strengt tatt en jobb å gå til oppi alt det der også. Bloggen har dermed lidd samme triste skjebne som lesinga for tida, nemlig å være sterkt nedprioritert. Heldigvis begynner vi sakte, men sikkert å komme i orden i vår gammelnye treroms på øvre Grünerløkka og jeg gleder meg stort til livet er litt mindre i turbomodus igjen. Til da: Her er noen glimt fra leiligheta så lenge!

2015-05-26 22.30.14

Spisestue in the making!

2015-05-20 18.29.35

Endelig har jeg fått meg et skikkelig kjøkken med masse plass til alle de fine, gamle kjøkkentingene mine – som denne vekta etter Besta og sukkerboksen fra bruktmarkedet på Birkelunden.

FullSizeRender

Beste bruktkuppet ever: Kaffekjele fra Catrineholm til skarve 250,-. Fin innflyttingsgave til meg selv!

2015-06-07 17.52.18

Siste tilskudd til stua: Vintage bordlampe og fine bordskånere i emalje. Må jo passe godt på teakspisebordet arva fra Hanne og det lyseblåmalte stuebordet pappa snekra i sløyden på sekstitallet!

 

PS: Håper dere ikke gir meg opp. Jeg lover at det kommer både mer egne tekster og omtale av andres igjen.

PPS: Det er veldig, veldig stas å bo sammen med den fineste mannen jeg vet om, altså!

 

8 Thoughts on “Glimt fra flyttebobla

  1. Så nydeleg! Vart litt forelska i trekkgardina.

  2. Ser veldig fint ut Karen. Må visst ta en Oslotur snart igjen :)

  3. Kristine on 06/13/2015 at 19:27 said:

    Flytting er både slitsomt og gøy, og tar ALLTID lenger tid enn man tror – men så føles det jo så utrolig bra når ting faller på plass og man er “hjemme”. Dere har det utrolig gjennomført og utrolig fint! Jeg synes det er så fint at du kan arve ting, som kjøkkenvekta etter Besta, og så glir den perfekt inn med alt annet?

    Kos deg videre med politikk og jobb og samboerskap og interiør, Karen :-)

  4. Så fint dere har det. Du er så gjennomtenkt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation