Fuglehotellet er her!

I alle fall gallyen! (Omtale av boka finner dere her.)

Og om dere ikke er helt sikre på hva en såkalt ‘gally’ er, så frykt ei; det visste ikke jeg heller før jeg ble sammen med redaktørmannen min. Kort sagt er en gally (eller leseeksemplar) en gratis, foreløpig og ikke korrekturlest pocketversjon av en roman som snart skal trykkes og utgis, som forlagene sender ut til bokhandlere, og kanskje noen bloggere, bokanmeldere eller andre interesserte, slik at disse kan få lest boka før den kommer i butikk.

Og nå altså, nå er aller fineste Fuglehotellet klart i gallyformat, og det er så stas! Nå nærmer utgivelsen seg enda mer, og jeg gleder meg slik til å se hvordan mottakelsen blir. Jeg er jo så glad i denne boka – og ikke minst i mannen og familien den handler om. Jeg har jo verdens beste svigerfamilie. Helt objektivt sett, selvfølgelig. Heh.

Her ser dere gallyen, og ikke minst en storfornøyd forfatter som skinner om kapp med julisola her i Oslo.

Fuglehotellet-gallyen. Fin, sant?

Strålende fornøyd Tiger!

Gled dere!

6 Thoughts on “Fuglehotellet er her!

  1. Så gøy!!
    Du sa at jeg kunne plukke meg ut en bok du. Jeg velger fuglehotellgallyen hvis jeg kan:)
    Klem fra Kristin
    Hils Tiger:)

  2. Kan jeg få is nå..??:]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation