Frøken Flinks nyttårsforsett på forskudd

 • Lese ferdig Monstermenneske (jeg fikk den til FORRIGE jul, for pokker!)
 • Skrive anmeldelse av den
 • Skrive om Fugletribunalet, Bergeners og Songfuglen (Vestlandet altså – derfra kommer det mye gull!)
 • Finne ut hvilke bøker jeg skal nominere til Bokbloggerprisen
 • Skrive innlegg om dem og prisen og litteraturåret 2013

Hvis ikke dette er gjort innen januar er omme, syns jeg dere fine leserne mine skal få utmåle en passende straff til meg. Hva med tvangslesing av minst femti halvdårlige krimbøker det kommende året? Eller hva med en grundig gjennomlesning fulgt av en dyptpløyende (pun intended) litterær analyse av 50 Shades of Grey? Diktnekt i hele 2014? There’s no end to the possibilities! Jeg fortjener det.

newyearsresolutions

(Foto: www.juxtapost.com)

Ellers håper jeg alle har hatt ei fin jul på akkurat den måten dere selv definerer akkurat det – selv har jeg spist min egen kroppsvekt i julemat og julekaker og kost meg med familie, slekt og gamle venner. Helt ok!

10 Thoughts on “Frøken Flinks nyttårsforsett på forskudd

 1. Det er fine mål du har satt deg! Lykke til, you can do it! Om du ikke allerede har gjort det, eller ut januar foreslår jeg som straff å delta på en yogatime dagen derpå + å måtte posere naken med Monstermenneske foran puppene og legg ut bilde på bloggen.

  :-)

 2. Godt Nyttår Frøken Flink.

  (Med den dommen du felte over Monsteremennesket på julebordet
  gleder jeg meg til omtale -)

 3. Hei! Hvordan har jeg kunnet valse rundt i blogglandia så lenge uten å ramle innom din blogg? Hm… nå er jeg i alle fall her, for første gang. For en fin blogg du har! Bygdejente som bor i Oslo? Men du er i vakre Bergen på bildet? Å spise sin egen kroppsvekt i julemat, høres helt ut som det jeg har gjort siste uken :)
  Sees igjen snart :)

 4. Slikt som hører julen til, mao? :)

  Selv har jeg, som vanlig, alt det kjedelige på nyttårsforsettlisten min: spise sunnere, trene, bli slank, etc. I tillegg har jeg som mål å få litt oversikt over alle tingene mine. Nå som jeg har pakket (deler av) flyttelass, så innser jeg at jeg har enormt mye dilldall. Heldigvis får jeg eget hobbyrom snart. ;) Jeg har helt sikkert mange nyttårsforsetter som burde vært gjort noe med, men det viktigste for meg er å spise mindre sukker – og være en god venn for gode venner. :) Klem

  PS Liker Instagram-widget-en din. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation