Feriefornemmelser

Det tok noen dager, men så var bloggiveren uimotståelig. Og det hjelper jo også at svigerfar har installert trådløst Internett i feriehuset og at Tiger tok med pad’en. Hey presto; nytt innlegg!

Så langt har Spania som seg hør og bør bydd på sol, tredve grader, strand, basseng- og sjøplasking, sol (og solbrenthet..) og en imponerende progresjon i antall boksider slukt for oss begge. Ja, og så kokosis da. Og nytt av året: sykling. Stas!

Men ikke noe av dette er det jeg virkelig har likt aller, aller best med denne ferien. For det er roen. Og praten.

Når man sitter ute på verandaen sammen, og har en vakker solnedgang eller en stjernehimmel med sirissakkompagnement som bakteppe, da kommer de fine samtalene. Ja, det er nok en klisjé, men jeg har alltid sagt at klisjeer ofte blir til av en grunn. Det funker, rett og slett. Plutselig er jobben, treninga og oppvasken langt unna, og det er bare oss to. Da kommer alle tankene og ordene vi ikke rekker å finne frem i hverdagen. Da kommer barndomsminner, drømmer, framtidsplaner og alle de tingene vi burde prata om før, men aldri fant ro til hjemme. Og vi kommer så nær, og kvelden og natta er akkurat så lang som vi trenger at den skal være. Da er det er bare vi. Og det er finere enn noe annet.

 

Solnedgang å snakke i.

Kokos-is på stranda – en klassiker!

Blått & vakkert

Pretty in purple!

Som bokblogger må man passe på å lese nok – særlig i ferien. Andre syns det er morsommere å snikfotografere.

Strandliv

Banoffi pie: VERDENS beste dessert.

La playa caballeros, aka Mr. Poolboy.

Sol. Varme. Glede. Ferie.

2 Thoughts on “Feriefornemmelser

  1. Det er noe med å reise vekk fra hverdagen som gjør ferie så genialt godt. Noen ganger trenger man den typen ferie hvor man opplever og får impulser, og andre ganger trenger man den totale roen hvor ikke annet står på tapeten enn å slappe av, lese en bok, spise is og slikke sol. Merker at turen på Korfu sammen med K hvor det bare var oss og veldig lite annet som kunne distrahere oss. Bare det å holde hender og kjenne litt på hvordan det er å bare være oss, gjorde veldig godt. Godt for forholdet og vennskapet. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation