Det Store Stoloppussingsprosjektet! (dag 2&3)

Joho! Stolen er ferdigmalt! Endelig “sånn-her-ble-den-bilde” vil ikke komme før den er trygt plassert i nyleiligheta på Løkka, for den må tørke litt før armlenene kan skrus på igjen. Nuvel! Her er resultatet så langt:

stol, første strøk

Stolen etter andre strøk med lys grå bengalakk og første strøk med lyseblå maling. Fin!

stol, andre strøk2

Og her etter andre strøk med lyseblått! Enda finere!

stol, andre strøk1

GLEDER MEG TIL Å FÅ DEN MED HJEM TIL OSLO!

Og i morra flyr jeg sørover til Oslo, fine folk og ikke minst sola! Jeg tar over min splitter nye leilighet, flytter inn tingene mine og får meg både seng og sofa. Det blir så kjekt å endelig være flyttet inn!

4 Thoughts on “Det Store Stoloppussingsprosjektet! (dag 2&3)

  1. Lykke til med flytting og utpakking! :)

  2. Så kul den ble! Grattis med ny blogg. Gleder meg til å se.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation