Bokryggpoesi på syk søndag

Nye bøker er nye bokryggdikt!

Bokryggpoesi23

Songfuglen // fugletribunalet
Det finnes ingen helhet

Bokryggpoesi22

Dagane grå // vekk meg hvis jeg sovner // jeg burde ha sperret deg inne

Jada, og så kom høstforkjølelsen og tok meg også. *snuuuufs* Heldigvis fikk jeg supert sykebesøk av Åse Marie i dag som var en svipptur innom Oslobyen, og vi fikk spist thai-takeout og ruslet en tur ned til Blå på søndagsmarkedet for å kjøpe votter og varm kaffe. *host* Det hjalp litt! Nå er det derimot pledd, chai-te med honning og full egensympati som gjelder resten av kvelden. *krrrreeeemt* Skjedd noe stas i helga deres da, fininger?

14 Thoughts on “Bokryggpoesi på syk søndag

 1. Pingback: Fredagspoesi #1 |

 2. Kristine on 10/04/2013 at 05:54 said:

  God bedring, Karen! Chai med honning hjelper. Sove med sokker også :)

 3. God betring!

  Eg skal snart lese Songfuglen. Eg gleder meg.

 4. Det er hardt å feire bursdag!
  Du vet, hvis du lærer deg å kle deg litt mer etter vær heller enn sinnstemning, så går du en mye friskere vinter i møte. ;) Men, sånt skjer. Noen ganger blir man syk, dessverre. God bedring! :) Klem

 5. Aw, god bedring fine du! Grattis med nye bøker også likte jeg det siste diktet best<3

 6. Morsomt hvordan noen av disse bokryggdiktene sitter- som skudd!
  Høstforkjølelsen er nok ikke til å unngå- man får bare bite tenna sammen, kroe seg under et pledd og drikke te med honning! Masse honning!! Jeg slår et slag for honning så snart anledningen byr seg; har noen bikuber selv, og har slynga omtrent søtti kilo honning hittil i høst! Blir det litt roligere snart skal vi nok prøve å slynge litt til, hadde vært morsomt om vi klarte hundre kilo!!!
  God bedring ;o)

 7. Det siste = <3.

  God bedring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation