Bokbloggerprisen 2013 – it’s on!

bokbloggerprisen

Bokåret 2013 er tilbakelagt med to dagers margin, og nå er tiden kommet for å nominere til Norges aller første bokbloggerpris!

Kort fortalt skal alle norske bokbloggere som ønsker det nominere opp til sju titler hver i kategoriene 1) årets norske roman (omfatter romaner og krim) & 2) åpen klasse (bøker i alle andre sjangere; sakprosa, barn og ungdom, lyrikk, noveller etc). Som dere vet er jo undertegnede allerede svoren leser av norsk samtidslitteratur, så denne prisen er slik sett midt i blinken. Minuset er bare at jeg har alt for mange på delt førsteplass så langt.. Heldigvis har jeg til 7. januar før jeg må bestemme meg, og innen den tid kommer det et blogginnlegg hvor jeg presenterer nominasjonene mine med begrunnelse.

Håper så mange som mulig blir med og at dette kan bli en pris som blir lagt merke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation