Vinneren av krim-giveawayen er herved kåret!

Og vinneren er…. *trommevirvel, trommevirvel*: NINA!

Hun deltok med denne begrunnelsen:

Som deltids-norsklærer og midt i innspurten av en litteraturmaster, er ikke nye bokutgivelser det jeg er aller mest oppdatert på. Det går mest i nærlesning av masterbøkene (som for øvrig er for spesielt interesserte) og utvelging av noveller til undervisning (skal forøvrig begynne på Gunhild Øyehaugs “Liten knute”). Likevel er det en bok jeg har fått med meg, som jeg gleder meg veldig til å lese når dette semesteret er over: Gabi Gleichmanns Udødelighetens Elixir. Mest fordi jeg skriver hovedoppgaven om familiesagaer og derfor er interessert i hvordan i alle dager han får til å skildre 36 generasjoner av samme familie uten at det blir for komplisert eller banalt.

Syndefall, Død i hver dråpe og Presteskapet – alle signert!

Trekningen foregikk slik; jeg gav alle de 13 deltakerne hvert sitt nummer, og ba min bedre halvdel velge et tilfeldig tall mellom 1 og 13. Valget falt på nummer 7, og det var altså Nina! Gratulerer så mye til deg!

Og til dere som ikke vant denne gangen; tusen takk for at dere ble med, og trøst dere med at dette slett ikke er den siste konkurransen med bokpremier som kommer på denne bloggen!

Men nå må jeg altså bare komme på hva som skal være tema neste gang, da. Tips mottas med takk!

6 Thoughts on “Vinneren av krim-giveawayen er herved kåret!

  1. Gratulerer til vinneren.:)

  2. Gratulerer til Nina!
    og for noen fantastiske premier! :)

  3. Gratulerer til den heldige Nina:-)

  4. Gratulerer til den heldige :)

  5. Nina on 09/21/2012 at 21:47 said:

    Oi så moro! Takk! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation