Trettentimersdag & hjemkomstglede

Puh. Dette ble litt av en dag.

Jeg har vært på jobbreise, og besøkt ei superflink og trivelig dame oppe i Levanger som jeg er personalleder for (1 av 12), og derfor startet jeg arbeidsdagen allerede klokka 06.00 i dag tidlig og kom hjem litt over sju på kvelden. En smule sliten, kan man si. Men det var en hyggelig tur, altså!

Da jeg så endelig kom hjem ventet en hysterisk glad pus og en savnende samboer, som til alt overmål hadde vært på jobbreise i Trøndelagen selv fra i går til i dag. Vi misset en date på Værnes med knappe halvannen time.. Jaja. Tiger har nemlig – som seg hør og bør for en redaktør – vært på boklanseringen av Anny Koksæthers Død i hver dråpe, som ble holdt i Trondheim hvor Anny kommer fra. Denne litt originale krimmen har jeg faktisk vært hobbykonsulent på i vinter, etter at jeg var ferdig med masteroppgava mi og før jeg begynte i jobben, så den kan dere jo veldig gjerne sjekke ut!

Men ja. En trettentimers arbeidsdag syns jeg kvalifiserer til et litt lettbent blogginnlegg i dag. Ikkeno’ bokanmeldelse (men det kommer trolig en i morra – i hvert fall ganske snart!) og ikkeno’ egen tekst denne gangen med andre ord.

Som trøst får dere dette usannsynlig søte bildet av Lilly Lesepus. Ingen dårlig trøst heller, vil jeg påstå. Enjoy!

6 Thoughts on “Trettentimersdag & hjemkomstglede

  1. Åhhh, søteste og fineste lesepusen EVER!

  2. Haha, hun har virkelig funnet plassen sin! Så søt hun er. Du vet, når jeg kommer på besøk og får hilset på henne, så kan det jo faktisk hende at hun blir med i kofferten min hjem til Trondheim. ;)

  3. Søte pusen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation