Tiger er nominert til Bokhandlerprisen!

GJETT om jeg er stolt & glad i dag!

For i dag ble de ti nominerte finalistene til den gjeve Bokhandlerprisen offentliggjort, og sannelig var ikke den flinke kjæresten min en av kandidatene!

Han er i godt selskap også; Frode Granhus, Gabi Gleichmann, Gunnar Staalesen, Henrik H. Langeland, Jørgen Jæger, Jørn Lier Horst, Pedro Carmona-Alvarez, Per Petterson og Trude Teige er konkurrentene til årets pris. Ikke verst! (To kommentarer til nominasjonen for øvrig: 1) Hele TO fra vesle, flinke Tiden Forlag! og 2) Når omtrent 99% av alle som jobber i bokhandler er kvinner; hvorfor i POKKER klarer de ikke nominere mer enn EN kvinnelig forfatter når vi har så enormt mange flinke å velge mellom i høst?? Uforståelig. Rett og slett.)

Men; i dag er det Tigers dag, og som den støttende & snille samboeren jeg er, har jeg selvsagt kjøpt både kort og blomster, samt forfatterens favorittmat til middag (sushi – hva ellers!). Han virker temmelig fornøyd, altså.

 

Hvis dere vil lese mer om nominasjonen, kan dere klikke dere inn på vår ypperlige regionsavis Tidens Krav eller indre Nordmøres fine, godt leste lokalavis Driva.

Og nå: FEIRING!

14 Thoughts on “Tiger er nominert til Bokhandlerprisen!

 1. Hipp hurra for Tiger og hipp hurra for deg også!:)
  Elsker som sagt boka!:)
  Klem fra Kristin

 2. Gratulerer så mye til forfatteren! Jeg må nesten bare notere ned boka nå, du har gjort meg svært velvillig til å lese den, det må sies.

 3. Så gøy! Gratulerer :) Kos dykk i kveld.

 4. GRATULERER! Dette er kjempebra og når jeg leste det han skrev på facebook i sted ble jeg rørt til tårer! Han er i godt selskap men det er jammen de også. Kos dere masse i kveld:-)

 5. Fantastisk, gratulerer til dere begge :)

 6. Gratulerer:)

 7. Det er så bra det, at det er ikke ord! Gratulerer til Tiger! Og litt til deg også. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation