Sentrumsdag i by’n

Advarsel: Dette er et innlegg om trivialiteter fra livet mitt. Klikk deg heller videre om du er ute etter noe med mer substans. Hvis du derimot vil se en søt katt, er du på heeelt riktig sted.

I dag gjorde vi noe vi sjelden gjør en lørdag – mest fordi det er alvorlig risikosport. Vi dro ned til tjukkeste sentrum (f.o.m. Oslo S, t.o.m. Nationaltheatret sånn grovt sagt) og dro på shopping. Vi og ca. resten av verden. Men det ble jo en veldig kjekk dag, altså.

Samboeren kjøpte seg Mac, nesten en ny klokke og en burgunder dress fra – åjadda – Tiger of Sweden. Kuleste dressen jeg har sett. Helt ærlig! (Og ja, noen har fått forskudd på boka si. Vi pleier liksom ikke storme ut og shoppe datamaskiner & dresser sånn til vanlig.)

Selv plukket jeg med meg et blomstrete skjørt og en superfin kjole på Indiska. Og da syntes jeg at jeg virkelig hadde slått på stortromma. Oh well. De var fine, da!

Etter handlinga spiste vi indisk og drakk kaffe, og så dro vi hjem. Her ventet pusen, både leke- og kosesyk. Så nå har vi lekt & kost & sett film. Lørdagen sin, det.

(Og ja, jeg lover å komme med et bokinnlegg igjen i morgen!)

8 Thoughts on “Sentrumsdag i by’n

  1. Både Mac og dress var helt sikkert vel fortjent. Og du fikk deg jo et skjørt og greier – fordi du fortjener det. :)

    Bysentrum på lørdager er skumle. Spesielt i Oslo. Jeg var en tur i sentrum selv i går – i Trondheim. Hadde vunnet gavekort på 500 kr på Åhlens, og siden de hadde 20% på hele butikken i går, måtte jeg jo bare. Og så la jeg visst igjen en god del penger på Panduro igjen også. Og brukte gavekortet K fikk til bursdagen på Til bords (for de hadde 50% på serviset vårt – da var det liksom bare å slå til).

    Gleder meg til å se deg på torsdag! :)

  2. Nydelig pus :-)

  3. Koselig bilde da:-) Slitan ( som vi sier så pent her i Bergen ) med nye ting, kjekt å slå seg litt løs på shopping innimellom! Her har det gått i “The Hunger games” med de to minste barna:-) Ha en fin kveld videre:-)

  4. Kjempefint bilde:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation