Oss to

På akkurat denne dagen, for akkurat et halvt år siden, møttes to litt nervøse utgaver av meg og Geir for aller første gang. Vi hadde matcha på Tinder, chatta og sendt meldinger til hverandre i en drøy måneds tid og nå skulle vi ta en kaffe på Parkteatret. Han var så fin. Høflig og morsom, og helt genuint interessert i å lære meg å kjenne. På forhånd hadde han lest bloggen min og jeg hørt på bandet hans. Vi hadde mye å snakke om. Den kaffen ble til vin, og kvelden ble til natt. Og siden da har det vært oss to.

IMG_6419

10 Thoughts on “Oss to

  1. Nei, fy søren, så hyggelig! Nå falt det en brikke på plass i hodet mitt, hihi. Jeg kjenner jo Geir gjennom Ine (en av mine beste venninner siden ungdomsskolen) og Ståle! Nå har jeg ikke sett ham på ganske lenge, dessverre, men jeg hadde hørt rykter om at han hadde truffet en fin frøken, hoho. Herlighet, så fint at det er deg! Alt godt til dere to! <3

  2. Kristine on 09/07/2014 at 23:17 said:

    Heldige Geir!

  3. Naaaw! :)

  4. Så koselig. Gratulerer med halvtårsdagen på etterskudd – det er nå moroa begynner. Etter at man har lært hverandre å kjenne og den villeste forelskelsen har lagt seg. Da begynner livet sammen, og det er ikke så verst :)

  5. Dere to er fine <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation