Om bloggen

Hvor er du kommet nå, tenker du. Jo, nå er du kommet til en blogg som handler om politikk, om feminisme og likestilling, om litteratur, om egne tekster og tanker og om litt av hvert av det som skjer i livet til en snart tredve år gammel kvinne som bor på Løkka med katten sin og bryr seg om det meste her i verden. Til tider litt i overkant, antakelig.

Og tittelen? Den er så selvironisk som det er mulig å bli, såklart. Jeg er jo en flink pike. Men jeg syns ikke nødvendigvis det er så fordømt positivt. Det er umulig å gjøre det rette hele tiden. Av og til må du bare gjøre som du vil.

Forresten så smiler jeg fra øre til øre av nye lesere og kjekke kommentarer. Da blir jeg så glad, da!

Enjoy!

3 Thoughts on “Om bloggen

  1. Jeg får ikke til å legge kommentar på blogginnlegget ditt fra Berlin? Har også problemer med å åpne akkurat det blogginnlegget fra feederen min… just as U know…

  2. Pingback: Anbefalinger på en fredag.. « fjellcoachen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *