21 Thoughts on “Kjære bloggen

 1. Veldig godt å høre at du ikke har tenkt å gi deg,Karen! Det går litt opp og ned med både bloggelyst og leselyst for oss alle tror jeg, det er vel bare å ta tiden til hjelp og gjøre andre ting man syntes er kjekt.
  Ser at vi leser den samme boken( Om kvelden blir namna ropa heim) den hadde et vakkert språk og ikke minst var den sår syntes jeg men jeg er ikke helt sikker på at jeg klarte å se helheten i boken likevel. Spent å høre hva du syntes om den. Ønsker deg en fin dag videre:-)

 2. Slapp av, pust, la hjernen få litt ferie i noen dager, og dropp den dårlige samvittigheten. Den gjør ingenting uansett! :)

 3. Slik er det med blogging, det går i bølger! Kos deg med det du har lyst til å gjøre, og plutselig dukker blogging og lesing opp på den listen. Ikke vits å presse seg, nyyyyt det du liker her og nå!

 4. Slutting er uaktuelt!
  Not an option!

 5. Kristine on 03/04/2014 at 16:13 said:

  Kjenner meg voldsomt igjen. Kast alle forventninger ut av vinduet og les aviser til lysten dukker opp på nytt? (Uten forventninger om når den “burde” det?)

  Som svar på “I suck” – “you always rock!”

 6. Mali on 03/04/2014 at 08:54 said:

  Enig med Anna!

 7. Tror vi er der alle fra tid til annen. Lett på trykket, lek litt, og plutselig har du noe på hjertet igjen :)

 8. Vips, så er leselysten og skrivegleden tilbake, Karen ♥. Klem

 9. Du skal vel ikke slutte å blogge? Bare ta en liten pause vel? Jeg har heller ikke så mye bloggetid for tiden, men blogger fra tid til annen når jeg har anledning. Synes ikke du skal slutte altså!!

 10. Slutt å legg skrivepress på deg selv. Kos deg med avisene og se tv og drikk god kafékaffe – uten dårlig samvittighet. Pronto!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation