Hurra for meg!

For jeg har bursdag i dag!! Og hvilken bursdag: 30 år er jeg blitt nå. Aldri mer tjueåra. Aldri mer ung og lovende. Jaja, jeg håper denne kid’en under her har rett:

30thbirthday postOg hvis ikke, så skal jeg uansett feire med stil! Og hvis ikke det heller hjelper, kan jeg alltids trøste meg med dette bildet av en kattunge med en bursdagsmuffins. Da er egentlig alt annet greit.

cute-animals-birthday-cat-kitten-party-hat-cake-pics

 

11 Thoughts on “Hurra for meg!

 1. Gratulerer som moden kvinde!

  Neida (joda). 30-årene har for meg vært suverene, MYE bedre enn 20-årene. Håper det samme for deg :)

 2. Kristine on 09/30/2014 at 01:01 said:

  Hipp hipp hurra!!!

 3. Hurra for deg! Grattis med dagen, Frøken Flink :-)

 4. So long so good? :)
  Det er vel ikke de store forandringene, sånn egentlig. Ikke annet enn som Hanne sier: “Det stresser meg litt at om jeg skulle havne i en bilulykke, så vil det stå “kvinne i tredveårene” fra nå av.” :D

  Gratulerer så mye med dagen! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation