Gjesteblogger hos flotte fjellcoachen i dag!

For andre gang har jeg fått den hyggelige forespørselen om å gjesteblogge hos en av de flotte damene som jeg er så heldig å ha som leser av bloggen min. Det er ordentlig kjekt å bli spurt, altså!

I denne teksten skriver jeg om en av mine kjæreste eiendeler, som er noe så enkelt som ei lita fillerye. Det var Besta som vevde den til meg da jeg ble født, og den har ligget på gulvet foran senga mi hjemme på gården i alle de 28 årene etter det.

Så klikk dere inn hos fjellcoachen og les her, hvis dere vil – og husk å ta en kikk på alt det viktige og fine hun skriver der mens dere er der!

I Golmen & Garté-residensen nytes en stille & rolig lørdag i dag. Litt av en kontrast til sist helg, kan man si! Siden vi selv ser så bustete og ufreshe ut (lørdagsluksus er jo å kunne stå rett opp fra senga, dra på seg joggisene og la håret stå til alle kanter), får heller lille Lilly representere helgefreden i huset:

4 Thoughts on “Gjesteblogger hos flotte fjellcoachen i dag!

  1. Ja, eg såg det – utruleg fin tekst. Eg er blitt veldig glad i forteljerstemma di. Skildringane dine er vakre.

  2. Herlig å kunne ta en slik helg innimellom!
    Nå skal jeg inn og lese teksten din. Så stas å bli spurt om å være gjesteskribent! :)

    Her har vi vært på Ikea (grøss) og Living i dag. Endelig har vi bestilt oss ny sofa. Tar en liten evighet før vi får den, men den er bestilt og jeg gleder meg! Endelig skal det bli litt orden her i heimen. Kanskje. ;)

    Ha en fortreffelig helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation