Fredagspoesi med noko attåt

Fredager er ikke bare fredagstaco, helgas første pils og helgegodt. Det er også bokryggpoesi. Både hos Metaingrid og på Facebook-siden Bokryggpoesi. Vel, sistnevnte er stort sett veldig klar for bokryggpoesi når det skal være, så der oppfordrer jeg alle til å slå seg løs! Har jeg forresten nevnt ordet ‘bokryggpoesi’ mange nok ganger nå? Skriver det én gang til, jeg, så er jeg sikker på at alle har fått det med seg: BOKRYGGPOESI. Eventuelt: I <3 Bokryggpoesi

Sånn. Det får holde. Nå til diktet:

Kunsten å være kvinne / det annet kjønn / ulikhetens pris

Og siden vi først er i det feministiske hjørnet (som jeg vel stort sett alltid er i, om jeg skal være helt ærlig), så kan jeg jo dele en rimelig viktig huskelapp til de få der ute som fortsatt ikke er helt sikker på hvor skylden for en voldtekt skal plasseres. Det er nokså enkelt å unngå voldtekt, nemlig. Bare se her:

Og med det ønsker jeg alle dere fine kvinner & menn der ute en riktig god helg!

 

2 Thoughts on “Fredagspoesi med noko attåt

  1. Hallo du!
    TUSEN TAKK for veldig fin kommentar hos meg!! Utrolig artig at du fikk med deg de detaljene, og at det falt i smak!! Kjekt med sånne tilbakemeldinger når man ikke helt vet om folk `skjønner` hva man har tenkt;)
    Og sorry for at jeg ikke svarte på mailen! Glemte det rett og slett…! Blir nok kvitt de skrivemaskinene skal du se;)
    FIN fredag til deg!
    klem:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation