10 Thoughts on “Det debatteres i Aftenposten

 1. Bloggere generelt blir dratt inn i mange forskjellige debatter for tiden. Screw the critics tenker jeg. Herlighet for en redsel det er der ute for en ny tid og nye måter å gjøre ting på.
  Når det er sagt er det jo klart at bloggere sitter med en god del makt og denne makten bør ikke misbrukes.
  God fredagskveld vennen!:)
  Klem fra Kristin

 2. Nei, det burde ikke være sånn men det er flere som føler det slik. Jeg kan bare snakke for meg selv. Har aldri vært en utpreget bokelsker,har lest bøker om gjennom men i fjor sommer jeg “så lyset” og fant “kallet” mitt.. hehe.. så jeg er så glad for alle gode tips om bøker jeg får, det være seg bøker sikkert alle skikkelige bokelskere har lest eller burde lese eller hørt om for den sak skyld. Der har jeg nok mye å gå på i forhold til de mer garvete bokelskere. Men nå legger jeg inn årene for kvelden og bokblogger vs anmelderne får seile sin egen sjø for nå. Ha en fin kveld,Karen!

 3. Så dette her i dag og var slett ikke klar over at jeg var blitt sitert i Aftenposten i det hele tatt. Litt kjedelig å bli mistenkeliggjort på denne måten siden det var min blogg som ble nevnt. Det jeg reagerte på også var dette:Det er unektelig et problem at bokbloggere helst omtaler forfattere de elsker fra før. Skamrosen sitter løst. De blir ofte anklaget for å være kjøpt og betalt.
  Jeg hadde ikke hørt om Tiger Gartè før du nevnte boken hans på bloggen din og tilfeldigvis likte jeg boken veldig godt. Tusen takk forresten for det var en fin lesestund jeg ikke ville vært foruten. Jeg har ingen mastergrad og er en forholdsvis ny bokelsker også, men det betyr ikke at jeg ikke kan ytre meg om bøker jeg leser og på min blogg frem til nå så har jeg lagt vekt på min opplevelse av boken, det er den jeg vil ha frem nettopp fordi jeg ikke er en bokanmelder i den forstand.
  Men jeg vurderer sterkt å legge ned bloggen min og det har ikke noe med at jeg føler meg som en useriøs blogger men dette skulle være mitt fristed, mitt positive fristed fra en hverdag som kronisk syk med de utfordringer det fører med seg. Går herved i tenkeboksen…
  Ha en fin dag, Karen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation